تنبلی تخمدان یا تخمدان پلی کیستیک

سندروم تخمدان پلی کیستیک

سندروم تخمدان پلی کیستیک یک اختلال هورمونی شایع در سنین بارداری میباشد. زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک معمولا از پریود های طولانی مدت و نامنظم شکایت دارند و دلیل اصلی مراجعه به پزشک همین است. تشخیص به موقع این اختلال و درمان همراه با کاهش وزن میتواند خطر عوارض بلند مدت آن را کاهش دهد.

علائم سندرم تخمدان پلی کیستیک

علائمی و نشانه هایی که ابتلا به تنبلی تخمدان را هشدار میدهند و شما پس از مشاهده هر کدام باید به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید به ترتیب زیر هستند که اکثرا یا سن بلوغ نمایان می شوند و یا به دلیل اضافه وزن قابل توجه در آینده خود را بروز میدهند.

قاعدگی های نامنظم: شایع تریت علائم تنبلی تخمدان قاعدگی های نامنظم و بلند مدت هستند یا دفعاتشان کم است. به عنوان مثال ممکن است در طول سال 9 سیکل قائدگی داشته باشید و در هر دوره قاعدگی شدید و سختی داشته باشید.

زیادی اندروژن:  رویش زیاد مو در نواحی بدن و صورت نشان از بالا بودن مقدار هورمون مردانه در بدن شما دارد و گاهی ممکن از با بروز آکنه و طاسی هایی با الگوی مردانه همراه شود.

تخمدانهای پلی کیستیک: تخمدان ها ممکن است بزرگ شده باشند و حاوی فولیکول هایی باشند که تخمک ها را احاطه کرده اند در نتیجه تخمدان ها منظم کار نمیکنند. این عوارض در افراد دارای وزن بالا شایعتر است.

عوارض سندرم تخمدان پلی کیستیک

 

درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک

درمان این اختلال بیشتر حول مدیریت مشکلاتی مثل نازایی، رویش زیاد موهای زاید (hirsutism)، آکنه و چاقی است. برای درمان ممکن است لازم باشد تغییراتی در سبک زندگی ایجاد شود یا داروهایی مصرف شود. اکثر بیماران مبتلا به این اختلال ، در نهایت مشکلی برای بارداری پیدا نخواهند کرد ، ولی معمولا زمان می برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *